Daniel Hersig udgav single “Vinden Viser Vej”


Daniel Hersig udgav single “Vinden Viser Vej”

vinden-viser-vej-billede

Det var Michael Østergaard, der kontaktede Daniel, efter han havde hørt ham i Danmark har Talant. Han drømte om at lave en anderledes sang, som havde et musical touch i lyd men samtidig noget elektronisk. Sangen, der nu er udgivet både på dansk og engelsk, handler om, at du skal blive ved med at kæmpe for dine egne drømme og mål i livet. Uanset om du møder medvind eller modvind, skal du tro på dig selv og ikke lade dig slå ud. Alt sammen noget den 15-årige Daniel fra Hedensted kan nikke genkendende til.

– Jeg har været utrolig heldig på min vej og synes, at jeg har haft meget medvind de sidste 2 år. Det er jeg meget taknemlig for, men det har til tider også været svært. Det at være anderledes og elske noget, som ikke ret mange andre drenge forstår, har givet mig nogle udfordringer. Men jeg elsker mit liv med musicals og har lært, at det vigtigste er, at jeg er mig selv, og at jeg ikke skal tænke på, hvad andre tænker, siger den karismatisk musicalperformer.